Business Process Management (BPM), Workflow and DMS Solutions by COSA

Workflow DNHK
PDF Afdrukken

Training

Om te voldoen aan de wensen van de verschillende doelgroepen van gebruikers van COSA software, is ons training concept modulair gestructureerd en individueel te kombineren.

Proces consultants en proces managers gebruiken COSA voor bedrijfs-gerelateerd modelleren, b.v. for analyse, omschrijving en documentatie van bedrijfsprocessen. De hier voor benodigde kennis is onderdeel van onze training "COSA Process Designer 1".

De tweede training, "COSA Process Designer 2" is bedoeld voor technische modelleurs. Deze training richt zich op het implementeren van bedrijfs-gerelateerde stappen om, in technische zin, alle aspecten van real-life processen in de COSA proces modellen weer te geven. De COSA Process Designer's ontwikkel omgeving voorziet in zogenaamde Taak en Tool Agent repositories. Deze repositories bevatten modules die het mogelijk maken voor technische modelleurs om te bepalen welke applicaties moeten worden uitgevoerd, de volgorde waarin ze worden uitgevoerd en de data die voor het afhandelen van het proces vereist is.

De training module "COSA API programming" voorziet in de basis kennis om third-party applicaties te integreren of klant-specifieke gebruikers interfaces te ontwikkelen. De COSA API is beschikbaar voor verschillende technologieën. Deze training vereist voorkennis van Java en web services.

De "COSA Administration" training voorziet in kennis om COSA te draaien en te administreren.

Tevens bestaat de mogelijkheid om individueel samengestelde trainingen voor COSA eindgebruikers te geven.

Business Process Management (BPM) en Workflow Solutions met de COSA Software Suite - The BPM Experts