Business Process Management (BPM), Workflow and DMS Solutions by COSA

Workflow DNHK
PDF Afdrukken

NLoket Zaak

NLoket Zaak is het bekende NLoket systeem, het elektronisch loket voor gemeenten, waarbij de afhandelmodule een volledig zaaksysteem is. Dit sluit naadloos aan op de Zaaktypencatalogus (ZTC) waar Nederlandse gemeenten gebruik van maken. NLoket Zaak genereert onder meer een lijst met uniform vastgelegde namen van processen die als zaken kunnen worden uitgevoerd en als zaaktypen in een zakenmagazijn kunnen worden geconfigureerd.

Deze ZTC maakt onderdeel uit van GEMMA, de GEMeentelijke Model Architectuur. NLoket Zaak heeft een zaaktype catalogus die volledig GEMMA ZTC compliant is. Bovendien omvat het alle mogelijkheden van het ZTC+, zoals door Prof. Wouter Keller gedefinieerd. Deze toevoegingen maken het Zaaksysteem zeer breed en eenvoudig toepasbaar.

NLoket Zaak is uitgerust met een Document Management- en Archiefsysteem, volledig compliant met de NEN 2082 definities - de Nederlandse norm met eisen voor functionaliteit van informatie- en archiefmanagement in programmatuur. Dit betekent voor gemeenten dat NLoket ook als vervanging kan dienen voor het huidige Postregistratie- en Document Beheersysteem. Met NLoket kunnen gemeenten zelf hun zaaktype catalogus configureren en uitbreiden, zonder dat daar automatiseringskennis voor nodig is. Naar behoefte kan NLoket ook de aanvraagformulieren voor websites leveren en een persoonlijke internetpagina voor burgers ter beschikking stellen. De burger krijgt middels zijn DigiD wachtwoord volledig toegang tot alle persoonlijke zaken - op het niveau van door de gemeente vastgestelde statusberichten. De oplossing is via het internet beschikbaar voor burgers, bedrijven en de medewerkers van de gemeente.

NLoket Zaak op internet
NLoket Zaak vertaalt zelf een zaaktype naar een afhandelproces en kan als Software as a Service (SaaS) afgenomen worden. Daarmee is NLoket Zaak het zaaksysteem voor gemeenten dat geen investering vooraf vraagt en geen software implementatietraject kent.

De voordelen van NLoket Zaak op een rij:


•    Volledig ZTC en ZTC+ compliant zaaksysteem;
•    Inclusief een NEN 2082 document management systeem;
•    Via ‘beheer zaaktypen’  worden bedrijfsprocessen automatisch aangepast;
•    Naar wens inclusief compleet Webloket voor Gemeenten.


Wat is NLoket?
NLoket is een complete oplossing voor het verzorgen van elektronische dienstverlening voor gemeenten. NLoket bestaat uit een elektronisch loket voor gemeentelijke producten en diensten, dat is gericht op burgers en bedrijven. Via “Mijn Loket” kan elke aanvrager op de hoogte blijven van de status van de aanvragen. Tegelijkertijd biedt NLoket een volledige en professionele afhandelmodule voor de gemeentemedewerker, voorzien van de nieuwste technieken als geautomatiseerde procesbesturing, documentmanagement en elektronische archivering.

NLoket wordt onder andere aangeboden via het internet, als een software service, waarop u een abonnement afsluit. U hoeft dus geen dure investeringen te doen, zoals aanschaf van software, installatie en implementatie.

De belangrijkste eigenschappen op een rijtje:

Elektronisch loket

Mijn Loket

Afhandelmodule

Elektronisch Archief

Beheermodule

Archiefbeheer module

Rapportagefunctionaliteit

Klantcontact


Wie zijn wij
NLoket is een nieuw product maar gebouwd door ervaren spelers in de gemeentemarkt: COSA en Inforing. Dankzij jarenlange ervaring in de gemeentemarkt met het implementeren van elektronische dienstverlening, registratiesystemen, automatische procesafhandelingen en elektronische archivering weten wij precies wat wel en niet werkt bij elektronische dienstverlening. Deze kennis en ervaring komen samen in ons product NLoket. Met NLoket kunnen gemeenten snel, veilig, betaalbaar en vooral zonder kopzorgen de dienstverlening aan burgers en bedrijven digitaliseren.

Wij zijn overtuigd van de vernieuwende kracht van NLoket en de voordelen die het biedt aan gemeenten. Wij overtuigen ook u graag met een demonstratie. U kunt ook een kijkje nemen op onze website: www.nloket.nl